Diensten

ONZE DIENSTEN

De bedrading van uw bedrijf of woning is belangrijk voor uw veiligheid en comfort. Preventief elektrisch onderhoud van uw installatie is de beste manier om op lange termijn geld te besparen op herstellingswerken. U kan vertrouwen op onze bekwaamheid om de job correct uit te voeren. U kan ons contacteren voor al uw elektriciteitsvragen en onze elektriciens zullen u een duidelijk antwoord geven.

Ik verzorg voornamelijk elektrische installaties voor residentieel gebruik. Uw eigendom wordt met respect behandeld van zodra ik toekom, ik voer niet alleen de werken uit maar ruim de werkplaats nadien ook op. Ik ben in het bezit van de nodige verzekeringen om u, uw huisdieren en uw eigendommen te beschermen tijdens het bezoek.   Hieronder vindt u een beperkte lijst van de werkzaamheden die ik voor u kan uitvoeren.

  • Onderhoud en herstellingen van bestaande installaties
  • Aangepaste verlichting
  • Rookdetectors
  • Tuinhuisinstallaties
  • Landschapsverlichting
  • Data en telefoonbedrading
    Renovaties
    Herstellingen
    Verlichting & Domotica
    Automatisatie

JONGE EN GEMOTIVEERDE ELEKTRICIEN AAN EEN LAAG UURTARIEF

Het is pas door motivatie en ervaring dat je voor iedere situatie een gepaste, budgetvriendelijke en technisch haalbare oplossing kan voorstellen aan de klant.

Altijd beschikbaar

Zowel telefonisch als per e-mail bereikbaar.

LAAG UURTARIEF

Ik garandeer dat ik de werken op tijd en binnen het afgesproken budget opleveren. Geen verborgen kosten, mijn succes is rechtstreeks afhankelijk van onze klantentevredenheid.

Geschoolde elektriciën

Met de kennis van het AREI kan ik uw installatie keuringsklaar op orde stellen.

Betrouwbaar

Alle aspecten van het project worden zowel op voorhand, tijdens als nadien uitvoerig besproken om misverstanden te vermijden. Mijn open communicatie geeft me een tevreden klant.